Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2017 14:55 - Германец наряза жена си и хвърли главата й от покрива
Автор: krimi99 Категория: Други   
Прочетен: 180 Коментари: 0 Гласове:
0



 Орхан Сиркаси, 32-годишен мъж от Берлин, бе арестуван в понеделник, след като наряза жена си на парчета и хвърли главата й от покрива на жилищна сграда.

Властите пристигат на мястото по сигнал от съседите за силен шум, идващ от апартамента на двойката.

Полицаите влизат в жилището и се натъкват на окъпания в кръв извършител, заобиколен от останките на 30-годишната му съпруга Семанур.

image

Стените в сградата са омазани с кръв

Отрязаните крайници на жертвата са открити на терасата на апартамента и на двора край сградата. Аутопсията установи, че жената е била намушкана до смърт.

Свидетели разказаха на следователите, че са чули заподозряния да крещи „Аллах Акбар“, преди да отреже главата на съпругата си и да я метне от покрива на сградата. Съседка разказа на медиите, че е видяла мъжа, който според нея е турчин, изправен на покрива, с главата на жената в едната си ръка и с нож в другата. После той хвърлил главата.

Други източници твърдят, че жертвата е лежала на терасата, където Орхан прерязал гърлото й, насякъл лицето й и отстранил дясната й гърда. Съседи разказват, че не само главата й била хвърлена, а също и отрязаната гърда.

Очевидците казват, че мъжът и жената са се карали шумно преди инцидента. Смята се, че той е обезглавил съпругата си, докато е била все още жива. Съседка сподели, че е виждала как задържаният удря и рита съпругата си и преди.

При пристигането си властите заварват в апартамента шест деца, на възраст от 18 месеца до 13 години, заключени в една от стаите, и се предполага, че те не са видели случващото се. Съседите обаче твърдят, че са забелязали децата да надничат през прозореца по време на убийството.

Мотивът за престъплението все още не е известен. Съседите разказват, че мъжът имал иранска любовница, която живеела в същата кооперация, и съпругата му възнамерявала да го изхвърли заради изневярата му, както била правила и преди. Той имал две деца от любовницата си, на име Лейла. Приятелка на жертвата споделя, че Семанур е била бременна, но това все още не е потвърдено.

image

Властите изнасят тялото на жертвата

Шестте деца са невредими и са предадени на социалните служби. Орхан Сиркаси направи пълни самопризнания. Смята се, че той има психологически проблеми и е възможно да е бил под влиянието на наркотици.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krimi99
Категория: Други
Прочетен: 21073
Постинги: 18
Коментари: 2
Гласове: 58
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930