Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03 21:34 - Блокираха „Ютюб“-канала на телевизия „Седем-Осми“
Автор: maxilian Категория: Новини   
Прочетен: 330 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 28.03 21:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Под предлог за искове от трета страна за нарушаване на авторски права, видео-каналът, където се публикуваше само собствена, авторска продукция на „Седем-Осми“ ТВ, е прекратен, пише лаконично на адреса в „Ютюб“

youtube.com/channel/UC3L08K8JnjSCOsOiYDY3TNA/

Дали преди или след връчването на управленския мандат на политическата партия на Станислав Трифонов „Има такъв Народ“, ударите за началото на тръгващата предизборна кампания явно се възобновяват против свободата и демокрацията в България. Тъкмо защото се налага толкова тоталитарна цензура /с „Ютюб“/ върху публични фигури, които през годините доказват колко са отдадени на свободата, вероятно това ще има обратен ефект срещу милиционерите от Американската корпорация. Не може да има съмнения за мотивацията на този акт, очевидно, не се касае за отделен видео-материал и всички разбираме каква е политическата линия на представителите от ИТН срещу управленските креатури на Американските милиционери в България. Няма логика точно към началото на нова предизборна кампания самият Трифонов да затваря своето разпространение в „Ютюб“, където първоначално си качваха актуалните материали на „Седем-Осми“, а след въведената такса за кабелната телевизия от 78 стотинки -- с едномесечно закъснение, освен когато Трифонов и неговите колеги искаха да кажат на всички нещо към момента. Отделно, преди два дни Димитър Гърдев е взел участие в публичен брифинг на един от основните конкуренти на САЩ в Европа в големия оръжеен бизнес.* С подлата Американска цензура, против свободния пазар и дори ценностните устои на САЩ като конституционна държава, отново се потвърждава колко вече са изплашени там, че ги страхува даже свободното разпространение от телевизията на Слави Трифонов. В същия видео-канал можеха да се гледат и чуят особено разобличаващи доказателства за Американската цензура, налагана и върху основния информационен поток в България **

*
pan.bg/view_article-49-579417-medijna-sreshta-v-zashtita-na-grazhdanite-i-obshtestvoto-golyama-galeriya.html

**
maxilian.blog.bg/politika/2021/11/04/asen-iordanov-ot-bivoly-ima-direktiva-za-kontrol-nad-jurnali.1787257



Гласувай:
0



1. blog13 - Аре стига изтъркани номера!
28.03 23:22
цитат:"Няма логика точно към началото на нова предизборна кампания самият Трифонов да затваря своето разпространение в „Ютюб“"

А каква логика виждаш в това, някой да затваря устата на такива тъпаци, които на всичко отгоре, май няма да влязат и в следващия парламент?

Точно те си го затварят канала и се преструват, че някой ги затваря. И тоя номер изобщо не са го измислили те. За първи път го усетих, малко и на гърба си, когато Волен Сидеров се кандидатира за първи път за парламентарни избори, през далечната 2005 или 6.

Изчезнаха и моите произведения на словото, заедно със сайта му.

Малко само по-късно, същия номер го сполетя и един местен сайт, на родния ми град, където отново, пострадах лично, защото пак ми изчезнаха произведенията на словото.

Не стига това, ами въпросният сайт, т.е. под управлението на същия собственик, го направи тоя номер още един два пъти - всеки път преди избори.

цитирай
2. maxilian - maxilian.blog.bg/photos/137129/original/Naglasi-15-3-2024.jpg
29.03 08:56
Виждам логика емпирически. Къде е Трифонов на следващите парламентарни избори явно е приоритет за партньорските служители на Асен Василев. Може да се притесняват и да не свърже създаването на следващ евроатлантически кабинет, изцяло без тяхно участие. Той им подкрепи и свали първото правителство на Киро. Същите са свикнали, че могат да го цензурират още от договорите им с „бТВ“
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: maxilian
Категория: Политика
Прочетен: 2229580
Постинги: 1584
Коментари: 1221
Гласове: 916
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930